Undersköterskor sökes till hemtjänstverksamhet

Vi söker Dig, fantastiska undersköterska, till ny hemtjänstverksamhet i Danderyds kommun!

Delectus Care startar under våren upp ytterligare en verksamhet, hemtjänstverksamhet i Danderyds kommun och söker förhoppningsvis dig.

Du är utbildad undersköterska som gärna har erfarenhet av personer med demenssjukdom samt/eller personer som drabbats av stroke. Vi söker dig som kan bidra med nya perspektiv och erfarenheter till vårat team och vi värdesätter nyfikenhet, passion och en vilja att lära. Om du söker kollegor som är öppna för nya arbetssätt, utmaningar och att arbeta i team då är du en framtida medarbetare hos oss.

Vi är arbetsgivaren som har som målsättning att du ska känna dig tillfreds och välmående både inom och utanför arbetet. Våra fördelar och förmåner varierar men bygger på att omtanke och hänsyn till våra medarbetare gynnar oss alla. Vi är medvetna om att alla medarbetare är olika och därför är personalarbetet under ständig utveckling. Vi vill därför att du ska fundera kring hur du ska kunna få ihop ditt privatliv med din arbetsliv och ser därför gärna att du förbereder tankar kring hur och när du vill arbeta, finns det speciella arbetstider? arbetsdagar? Någon eller någonting du behöver anpassa din arbetstid efter?

 

Den här är informationen vill vi gärna se i din ansökan:

  • Tidigare utbildning
  • Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter
  • Har du haft en arbetsledande roll? Berätta gärna mer kring den rollen. Hur stor grupp var du ansvarig för? Vad var dina arbetsuppgifter?
  • Är du nyutbildad och har lite eller ingen arbetslivserfarenhet? Inkludera gärna projekt från utbildningen för att demonstrera relevanta kunskaper och färdigheter.
  • Håll gärna din ansökan kort, om vi önskar ytterligare information under rekryteringsprocessen kommer vi att kontakta dig för att samla in den informationen.

Skicka din ansökan till hanna.lundin@delectuscare.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s